Fuglsøcentret

Påskeudstilling 2018

SYDDJURSKUNSTNERE'S PÅSKEUDSTILLING PÅ FUGLSØCENTRET.
"CITAT"

Når foreningen Syddjurskunstnere torsdag d.29 marts 2018 for tolvte gang slår dørene op for den traditionsrige Påskeudstilling på Hotel Fuglsø, (som Fuglsøcenteret har skiftet navn til ) vil det i år være med endnu flere deltagene kunstnere end sidste år. Foreningen består af en gruppe professionelle kunstnere, der repræsentere rigtig mange grene og genre inden for de kunstneriske fagområder. Alle med det til fælles at de er bosat i Syddjurs Kommune.

Selvom mange af foreningens medlemmer udstiller og arbejder nationalt og internationalt i mange andre sammenhænge, har Påskeudstillingen altid været "den store" begivenhed. En udstilling som de enkelte kunstnere i foreningen bruger meget tid og mange kræfter på at få løftet til et højt kunstnerisk niveau. Således også i år, hvor kunstnerne op til årets udstilling har arbejdet under temaet : "CITAT"

Citater er noget vi alle dagligt støder på.
Et citat er en gentagelse af en sagt eller skrevet udtalelse. De klassiske citater tilskrives jævnligt historiens personligheder, fra den antikke Aischylos til nutidens Trump. Vores historie er fuld af citater, de bruges så vel som misbruges, til at beskrive eller kommentere tidsånden. Et citat kan skabe rum for refleksion og nysgerrighed, endda hjælpe og vejlede mennesket når livet nogle gange kører ud af skæv kurs. Ligesom et positivt ord pludselig kan få nogen til at smile, kan vores tanker inspireres af det klare og indsigtsfulde citat.

Hvad Syddjurkunsterne har fået ud af deres arbejde under temaet "CITAT" bliver vist frem på fællesudstillingen I den store sal Ovalen.

I Fuglsøcentrets øvrige lokaler, kan en lang række separate udstillinger af foreningens enkelte kunstnere opleves. Her er billedkunsten, keramikken, vævning, papir og fotokunsten bl.a. repræsenteret. Det særlige ved netop denne udstilling er, at de enkelte kunstnere selv er tilstede i udstillingsområderne, så man som besøgende har mulighed for at møde kunstnerne og få en dialog omkring kunsten og dens udtryk.

Udstillingen åbnes med ferniseringen onsdag d. 28 marts kl.17.00
Udstillingen er åbent alle dage i påsken 10.00-17.00

Se mere på Syddjurskunstnere.dk

Hvor:  Fuglsøcentret, Dragsmur 6, 8420 Knebel.
Hvornår: Fernisering den 28.03 kl. 17 - 19
Åbningstider: Åbent alle dage 29.03 - 02.04 kl. 10 -17
Entre: 25 kr.

 

Fuglsøcentret serverer: 

Påskebrunch hele Påsken fra kl. 9.30-13.00 

Kom og nyd vores dejlige påskebrunchbuffet.
Vi åbner dørene kl. 9.30 og byder på masser af lækre, hjemmelavede specialiteter tilberedt af de bedste råvarer, fortrinsvis økologiske. Når I er mætte kan I tage en vandretur og nyde det naturskønne område i Nationalpark Mols Bjerge i dens smukke forårspragt. Eller opleve professionelle kunstnere i Syddjurs med den store påskeudstilling i det meste af huset.
kr. 175 pr. person. (bordbestilling på 86 351355 er nødvendig)