Fuglsøcentret

Oplevelser i nærheden!

Djurs Sommerland

Er I klar til fart, spænding, leg og sjov for hele familien? Djurs Sommerland er verdens bedste legeplads - fuld af store oplevelser. Glæd jer tilde bedste rutschebaner, det kæmpestore Vandland, sjove legeområder og over 60 andre forlystelser for små og store legebørn! 

Book overnatning inkl. endags- eller todages-billetter til Djurs Sommerland her

Læs mere på deres hjemmeside www.djurssommerland.dk 

Randers Regnskov

I Randers Regnskov får du en tropisk oplevelse med fritlevende aber, leguaner, dovendyr, jaguarer og mange andre eksotiske dyr. Regnskoven er et sandt sansebombardement af tropiske naturoplevelser i mødet med fascinerende dyr fra både Sydamerika, Afrika og Asien.

Læs mere på deres hjemmeside www.regnskoven.dk

Ree Park - Ebeltoft Safari

Ree Park Safari strækker sig over et 70 hektar stort, kuperet og naturskønt område med skov og søer ca. 10 kilometer fra Ebeltoft. I dag har parken 30 fastansatte medarbejdere på 6 områder: Administration, dyrepassere, dyrlæge, butik, cafe og service.

Under skiftende navne har parken gennem de seneste 18 år udviklet sig fra af være en blomsterpark, over en eksistens som en familiepark med klappedyr, til den nuværende safaripark med et værdimæssigt fokus på arter med særligt brug for en hjælpende hånd.

Læs mere på deres hjemmeside www.reepark.dk 

 

Kattegatcentret

Udforsk havets spændende og farlige udfordringer. På Kattegatcentret kommer du i nærkontakt med hajer. I undervandstunnelen gennem hajtanken er der kun 6 cm imellem dig og sandtigerhajerne. Du kan også dykke blandt danske hajer og andre fisk i Oceanariet. 

Kattegatcentret ligger helt ud til kysten badet i vejrets farver året rundt. Her lugter af hav - og mågeskrigene fylder luften. Tag familien med til en spændende, aktiv og lærerig oplevelse.

Læs mere på deres hjemmeside www.kattegatcentret.dk

 

Skandinavisk dyrepark 
http://www.skandinaviskdyrepark.dk/

Glasmuseet 
http://www.glasmuseet.dk/velkommen.html

Fregatten Jylland 
http://www.fregatten-jylland.dk/

Herregårdsmuseet Gammel Estrup 
http://www.gammelestrup.dk/

Rosenholm slot 
http://rosenholm.dk/

Munkholm Zoo 
http://munkholmzoo.dk/


Naturoplevelser

https://www.nationalparkbooking.dk/arrangementer/