Fuglsøcentret

Gæsteanmeldelser

Dette skriver nogle af vores gæster om deres besøg hos os:

Bo fra Haderslev: Vil gerne sige tusinde tak til Peter Brinks for en helt fantastisk ferie på Fuglsøcentret ved Mols Bjerge. - I får 5 stjerner ud af 5 mulige- Denne naturperle skal opleves igen- og I får vores varmeste anbefalinger. Hotellet og personalet, maden og beliggenheden er helt i top:).

Mette fra København: Gode værelser, smukke omgivelser, ualmindelig sødt og serviceminded personale, god mad og plads til udfoldelse og endda til en rimelig pris Kan varmt anbefales til alle, om man er enlig med børn, par eller hele familier.

Martin fra Aarhus: Kan kun varmt anbefale Fuglsøcentret. Smukke omgivelser, dejligt hotel og super service og mad. Derfor 5 stjerner fra mig.

Lone fra Vojens: Rigtig godt og hyggeligt sted, meget søde og imødekommende personale, kan varmt anbefales

Flemming fra Skødstrup: Tak for en uforglemmelig fest lørdag d. 23/11 med kanon godt band. Alle gæsterne roste hele arrangementet. Rigtig dejlig velsmagende mad, dejlige værelser og skøn morgenbuffet. Det er jo ikke hver dag man holde kobberbryllup sammen med 500 gæster, men i viste jeres dygtighed. Så sender også en hilsen til alle tjenerene som altid smilte og som gav os en VIP behandling. Vil helt sikkert anbefale jer til alle som ønsker at holde et brag af en fest.

Belinda fra Grindsted: ”Fantastisk sted, naturen, personalet og maden”.

Lene & Kaj fra Aalestrup: Var på en deal, som vi havde fået som gave. Forventningerne var på det jævne, da vi for en del år siden havde været på Fuglsøcenteret i.f.m. atletikstævne/-kursus.
Vi oplevede dejlig ro, rent og pænt værelse i de " nye" bygninger, hvor vi dog savnede dobbeltsengen. Her kommer kursusejendommen ind.
Personalet var venligt og havde god humor.
Vi var egentlig indstillet på Molskroen til aften, men den lækre to-retters menu med nyrøget laks som forret og uimodståelig oksemørbrad til hovedret gjorde at vi blev på stedet og spiste til godt 600 kr inclusive en flaske dejlig mild og fyldig italiensk rødvin.
Morgenmaden var meget dansk og autentisk med flere hjemmelavede produkter på bordet.
Vi har købt et miniophold på Fuglsøcenteret, for her er godt at være.

Claus fra GrenaaFuglsøcentret ligger smukt, lige i hjertet af mols bjerge. Der er masser af aktiviteter for aktive, og ro og fred, til dem der ønsker at slappe af i skønne omgivelser. Maden er rigtig lækker, og veltilberedt.Har du besøgt Fuglsøcentret håber vi at du vil bruge 5 min. på at
udfylde vores evalueringsskema her.

På forhånd tak.