Fuglsøcentret

Kunstudstilling i Foyer 

Året rundt er der spændende kunst på væggene i Fuglsøcentrets Foyer.

Udstillingerne arrangerer vi selv – eventuelt interesserede kunstnere er velkomne til at rette henvendelse til os på til@fuglsoecentret.dk

Sydens sol til Fuglsøcentret.

Billedkunstner og smykkedesigner Kirsten Gissel fra Horsens har udstillet malerier på Louvre i Paris på en international udstilling Modern Art Masters. Flere af værkerne bliver vist på Fuglsøcentret sammen med malerier, fra Sydspanien. Der vil også være mulighed for at se malerier med inspirationer fra Danmark, bl.a Mols, og Samsø.

Når trækfuglene flyver sydover, pakker Kirsten nogle tomme lærreder og drager til en lille hvid bjerglandsby Frigiliana i Andalusien. Her maler hun under åben himmel for at få rette lys og farver overført til lærredet. Stemningen er absolut også vigtig når hun sidder og maler midt i en appelsinplantage, i en slugt eller på toppen af et bjerg.

Mange gallerier, kunstmesser og kunstforeninger i Danmark samt udlandet, bl.a. New York, Berlin, Milano og flere andre byer i Sydeuropa har nydt godt af Kirstens koloristiske malerier, malet med akryl på lærred med mange effekter.

Når Kirsten er i Middelhavslandene køber hun smukke halvædelsten som hun designer Unica kæder med. Hun har et stort udvalg af kæder med som hun vil vise til ferniseringen.

Udstillingen åbner med en fernisering lørdag den 1. juli kl. 13-15 
Der bydes på Bobler og chips, det er gratis og alle er velkomne.
Udstillingen kan ses til 23. september 2023