Fuglsøcentret

Påskebrunch & Påskeudstilling 2022

Påskebrunch & Påskeudstilling fra 14. til 18. april

Syddjurskunstners store Påskeudstilling er åben alle dage fra 10.00 -17.00. Entré kr. 30,00 (inkl. entré til Rockmuseum).

Kom og nyd vores dejlige påskebrunchbuffet fra kl. 9.00 til 13.00 hele Påsken. Vi byder på masser af lækre, hjemmelavede specialiteter tilberedt af de bedste råvarer. Efter brunch kan I opleve Syddjurskunstnere - professionelle kunstnere i Syddjurs, med den store påskeudstilling i det meste af huset, eller nyde Nationalpark Mols Bjerg i dens smukke forårspragt. 

Bordbestilling til brunch er nødvendig på www.fuglsoebillet.dk (klik på ”Andre Arrangementer”). Antallet af pladser er desværre begrænset, så hver reservation gælder i højest 1 ½ time. Kr. 175,- pr. person.

Efter kl. 13.00 kan der købes frokost, kaffe og kage (kræver ikke bordbestilling)

Efter to år med coronanedlukning og aflysninger, er det en særlig glæde at kunne byde velkommen til dette års Påskeudstilling på Fuglsøcentret med temaet ”REJSEBREVET – UDLÆNGSEL”. Udstillingen er traditionen tro arrangeret af Syddjurskunstnere - gruppen består af professionelle kunstnere og kunsthåndværkere bosat i Syddjurs Kommune.

Årets udstilling byder på lidt mere end publikum er vant til, med 2 internationale udstillere - fra Grækenland, der er inviteret med for netop at give dette års tema en ekstra dimension. Ønsket med årets tema er at pege på kunstens mulighed for at virke som bindeled mellem folk, menneskeligt og kulturelt.

REJSEBREVET kan fortolkes og forstås på mange måde. Det kan være den helt konkrete rejse fra et sted til et andet, udlængslen og behovet for at opleve og se nye steder. Men det kan også være den indre rejse i det enkelte menneskes liv, en rejse, der fører os hen imod en ny forståelse af livet og os selv. Udover temaudstillingen, vil Fuglsøcenteret være fyldt med kunstnerenes separate udstillinger i de øvrige lokaler. Her vil det være muligt at møde de enkelte kunsterne, der i stor udstrækning selv vil være til stede på udstillingen i påskedagene.

Vi glæder os til at se dig/jer i Påsken, til en af vores kommende koncerter eller til en af vores andre aktiviteter.